MI IS A PISZSZE – találkozz velünk személyesen 2021.09.26-án!

Oszd meg ismerőseiddel a hírt!

Tisztelt Tagtárs, Kedves Kolléganők!

A PISZSZE EGYESÜLET elnöksége és alapító tagjai szeretnének tájékozódni az Önök/ (Ti ) szakmai igényeiről és elvárásairól.

Fontosnak tartjuk, hogy a PISZSZE tagsága meghatározó része legyen a PISZSZE életének.
Dolgozzunk együtt, hogy valódi érdek-képviseletként, tovább tudjuk fejleszteni, már meglévő szakmai és gazdasági értékeinket. Mindezt tegyük közösen, saját céljaink mentén, egy irányba haladva. Az értékeket megtartani és fejleszteni közösen kell, ezért mindenki ötletét, javaslatát szívesen várjuk.Formáljuk, edukáljuk a közvéleményt, lakosságot, a helyes szépségápolással kapcsolatban, használjuk a női energiáinkat egy jobb szakmai jövő kialakításához.
Legközelebbi programunkon, 2021.09-26-án mindenkit szeretettel várunk! Ez a rendezvény tagoknak ingyenes, de nemcsak PISZSZE tagokat várunk! Részletek és program a weboldalon olvashatóak!
Tagoknak lehetőséget adunk, programjaink és rendezvényeink ingyenes és kedvezményes látogatására, igénybe vételére, és aktív részvételt a szakmai élet kérdéseinek megvitatásában. Lehetőséget adva, hogy egy jó, építő szakmai közösséget hozzunk létre, élvezve ennek előnyeit és jó hangulatát!
Ha tetszik a lehetőség, csatlakozz hozzánk!

Annyit kell tenned, hogy a www.piszsze.hu oldalán kitöltöd és visszaküldöd számunkra a jelentkezési lapot, és az egyesület számlájára átutalod az időarányos tagsági díjat, melyre vonatkozó információkat  a jelentkezés oldalon láthatsz részletesen.

Fontos!
Az egyesület a professzionális szakembereknek lett létrehozva, hogy a szépségszakmák érdekeit és a bennünk dolgozó szakembereket védjük!
Így a jelentkezés feltétele a szakmai végzettség igazolása, és egy egyesületi tag ajánlása, melyet az egyesület e- mail címére (piszsze@gmail.com) kell eljuttatni.
Erre azért van szükség, hogy ténylegesen tudjuk, kizárólag szakmabeli csatlakozik hozzánk és elfogadja alapértékeinket, céljainkat, etikai kódexünket.
Természetesen tanulókat is szeretettel várunk, amennyiben  az alapszabályban leírt kötelezettségnek eleget tesz.

“Az egyesület tagja lehet az a 18. életévét betöltött természetes személy, aki az egyesület célkitűzésével egyetért, az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadja és aki az Országos Képzési Jegyzék szerinti valamely, a „XXX. Szépészet” képzési ágazatba sorolt, vagy a mindenkor hatályos Országos Képzési Jegyzék szerinti valamely szépségipari képzés keretében végzettséget szerzett és ezt igazolja, vagy képzése folyamatban van és vállalja, hogy a végzettséget igazoló dokumentumot a tagsági jogviszony keletkezésétől számított 6 hónapon belül bemutatja, továbbá az egyesületbe történő belépéséhez az egyesület közgyűlésének egyszerű többsége hozzájárul. A fentiek szerinti végzettséget még nem szerzett szépségipari tanulók esetében az egyesület tagja az a 18. életévét betöltött tanuló lehet, akinek a belépési szándékra vonatkozó nyilatkozat megtételét megelőző tanulmányi féléveiben szerzett érdemjegyeinek együttes átlaga eléri a 4,0 átlagot, továbbá rendelkezik az egyesület legalább egy tagjának írásbeli ajánlásával és az egyesületbe történő belépéséhez az egyesület közgyűlésének egyszerű többsége hozzájárul.”

Csatlakozz, hogy a véleményeddel formálhasd a szakmáink jelenét, jövőjét! Meghallgatunk, segítünk, támogatunk, mentorálunk, együtt működünk, képviselünk. Együtt, veled, veletek…..mert számít a véleményetek! Ötleteket, javaslatokat várunk, hogy a szakmai színvonalat emeljük, erősítsük.

Tartozz egy olyan cégfüggetlen szakmai közösséghez, ahol jól érzed magad, fejlődsz, tanulsz, kapcsokatokat építesz! 
Szeretettel várunk a rendezvényeinken! 
PISZSZE Egyesület tagjai

Légy naprakész!

Még több hír