Az egyesület céljai

A szépségiparban tevékenykedő szakemberek összefogása a szakmai tudás, a szakmai alázat, a minőségi és biztonságos szépségipari szolgáltatás, az ehhez szükséges komplexitás, valamint felelősségvállalás elsődleges szem előtt tartásával.

A szépségipari szakemberek körében történő közösségépítés elősegítése, a szakmai jó gyakorlatok megosztásának megkönnyítése, a szépségipari szakmákon belüli kapcsolatrendszer kialakításának elősegítése.

A szépségiparban dolgozó szakemberek közötti szakmai együttműködés és a magas szintű szakmai tudás átadásának tevékeny elősegítése.

A szépségipari szakmák oktatásának fejlesztéséhez való hozzájárulás minden olyan módon, amely elősegíti a magas színvonalú munkavégzést és a vendégek részére történő minőségi és biztonságos szolgáltatásnyújtást.

A szépségipari szakmák és szolgáltatások hazai és nemzetközi elismertségének előremozdítása a szépségiparban dolgozók szakmai fejlődésének elősegítése, elméleti és gyakorlati tudásának bővítése révén, valamint a szépségipari szolgáltatásoknak a társadalom szélesebb rétegeivel történő megismertetése és a vendégek tájékozottságának növelése révén.

A szakmai kompetenciahatárok tiszteletben tartása mellett olyan innovatív szakmai megoldások, termékek, anyagok, szolgáltatások értékteremtő beemelése a hazai gyakorlatba, amelyek a minőségi szolgáltatás és felelősség elvét követve a vendégek biztonságát és egészségük megőrzését tartják szem előtt.

A szépségipari tevékenységekhez kapcsolódóan a társadalom részére történő ismeretterjesztés, a vendégek korrekt tájékoztatása, a szépségipari szolgáltatásokkal és azokhoz kapcsolódóan az esetleges kontraindikációkkal, szövődményekkel kapcsolatos széleskörű tájékoztatás a vendégek felé.

A szépségiparban tevékenykedő szakemberek érdekképviseletében való részvétel a jogszabályi keretek tiszteletben tartásával, a szépségipari szakmákat érintő döntések, jogszabályok, szakmai anyagok előkészítésében való részvétel a mindenkori lehetőségek keretein belül, szakembereknek a szépségipart érintő döntésekbe történő bevonásának elősegítése.

A tudományos alapokon nyugvó, bevált és biztonságos anyagok, technikák és szolgáltatások tekintetében a hagyományőrzés és az értékmegőrzés.

Már ennyien vagyunk:

0
tag

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!