Császár
Zsuzsanna

Császár Zsuzsanna

A Lanèche, Orenna és a Nouveau Contour cég magyarországi képviseletének vezetője. Szakképzési Tankönyv és Taneszköz Tanács szakértője. Rendszeresen publikál, illetve lektorál szakcikkeket kozmetikai szaklapokban. 2015-ben cikksorozatot indított „Sikeres gazdálkodás” címmel a Beauty Forum újságban.

Szakmai eredmények

  • 1997 – Elindítottam kozmetikai cégemet, melynek ügyvezető igazgatója vagyok.
  • 2006 – Kozmetikus Szakoktató diploma megszerzése, diploma munkámat (PTE) sminktetoválás oktatásából írtam.
  • 2008 – Kozmetikus mesterré nyilvánítottak.
  • 2010 – Megjelent „Kozmetikai tetoválás” tankönyv, melynek a szerzője voltam.
  • 2012 – Nemzetközi sminktetováló mester (International Master Class) lettem
  • 2017 – Orvosi dermapigmentológus oklevelet szereztem.

Mire vagyok a legbüszkébb

Több ezer elkészített sminktetoválás után az a megtiszteltetés ért, hogy Stockholmban ajánlották a munkámat a Svéd királyi családnak, ahol aztán az egyik hercegnő felkért, hogy készítsem el neki a sminktetoválását.

Mi motivált az évek alatt

A vendégektől és tanulóktól kapott mérhetetlen szeretet és visszaigazolás mindig erőt adott, még a legnehezebb időkben is. Filozófiám szerint csak magas színvonalú, igényes munkát érdemes végezni, korrekt emberi hozzáállással az üzleti életben is.

Tanácsaim a szakmát most kezdőknek

Tulajdonképpen, ha újra kezdeném is, hasonlóan csinálnék mindent. Talán azt mindenképp javasolnám, hogy „Higgy jobban önmagadban és a sikerben”. Sokkal kevesebbet aggódnék és félnék a problémáktól, hisz mindenre meg lehet találni a megoldást!

Mit jelent számomra az egyesület

Igazán fontosnak találom, hogy a szépségszakma összefogjon, egységet alkosson. Nem csak szakmai tudásban, hanem közösen kialakított etikai normákat szem előtt tartva dolgozzunk. Ebben szeretnék segíteni és részt venni a reformok, közös érdekek, fundamentumok megalapozásában.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!