Feller
Adrienne

Feller Adrienne

Feller Adrienne három évtizede dolgozik a szépségszakmában. 20 éve alapította a PANAROM AROMATERAPEUTA INTÉZETET, majd az ADRIENNE FELLER SZÉPSÉGTERAPEUTA AKADÉMIÁT és ezzel egyidőben indította útjára az ADRIENNE FELLER Bio Luxus kozmetikumokat.

Nemzetközi okleveles szépségterapeuta és aromaterapeuta mestertanár. Természetgyógyász, fitoterapeuta és kineziológus. Az AROMARENESZÁNSZ és a Nem farmakológia fájdalomcsillapítás a szülészetben c. könyv társszerzője. Számos publikációja jelent meg az elmúlt évtizedekben és rendszeresen tart szakmai előadásokat.

Szakmai eredmények

 • 1989 – 1991 Stockholm Elisabeth School – International Aestetiens Diplom (Nemzetközi Szépségterapeuta Diploma)
  1997 – 2002 ETI – Egészségügyi és Természetgyógyász, Kineziológus, Fitoterapeuta szakképzések
  1999 – 2000 Axelsson Institute Stockholm: Természetgyógyász Akadémia – Aromaterapeuta képzés
  2000 – 2008 College International d’Aromathérapie Intézet – Aromaterapeuta diploma
  2000 – 2005 Budapesti Műszaki Főiskola – Szakoktatói Diploma
  2019 – Károli Gáspár Református Egyetem – Mentálhigiénés segítő szakember képzés
  1999 – Alapítója a Panarom Aromaterapeuta Intézetnek, az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémiának és ezzel egyidőben jelentek meg az Adrienne Feller Bio Luxus kozmetikumok és a Panarom egészség védő termékei a magyar piacon
  2000-ben jelent meg „A szülési fájdalom kezelése – nem farmakológiai módszere” c. szakmai tankönyv, melynek társszerzője
  2015 – az Adrienne Feller Cosmetics Zrt. igazgatósági tagja, Oktatási és Termékfejlesztési igazgatója
  2015-ben jelent meg az „Aromareneszánsz” c. könyv, melynek társszerzője

Mire vagyok a legbüszkébb

Boldogsággal tölt el, hogy az elmúlt évtizedekben olyan új utat tudtam mutatni a tanítványaimnak, mely nem csak szakmailag inspirálta őket, de a személyiségfejlődésükhöz is sok pozitív értéket adott.

Mi motivált az évek alatt

A munkám a spirituális utam egy része, melyen keresztül nem csak szépítek, de építek is. Amikor ráeszméltem, hogy a szépség valójában az egység tükröződése, még nagyobb izgalmat éreztem, hogy a titok mélyére menjek. Mi ez, ha nem lelkesítő?

Tanácsaim a szakmát most kezdőknek

Először is átölelném magam. Azután azt mondanám fiatal önmagamnak: Légy tisztelettel, megbecsüléssel és szeretettel önmagad felé és keresd azok társaságát, akikben ugyanezt megleled.

Mit jelent számomra az egyesület

Ha ez az egyesület erőt adó lesz a tagok számára, ha erősíteni tudjuk az összetartozásunkat és szakmailag is inspiratív lesz, akkor azt hiszem már nem kérdés, hogy jó, hogy létrejött. Mindannyian érezzük, hogy a világunk komoly változáson megy keresztül, amiben nekünk is formálódnunk kell. Az egyesület új szelet kíván a vitorlákba fogni, hogy a szakmánk visszanyerje méltó rangját első sorban magunkban, másrészről a világban.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!