Juhász
Klára

Juhász Klára

Juhász Klári több, mint 20 éve tanít kozmetikusokat. Biológia-kémia szakos tanár, kémia mestertanár, közoktatásvezető végzettséggel rendelkező, szakvizsgázott pedagógus, kozmetikusmester, kézápoló-és műkörömépítő. Három szakmai könyv, számos publikáció és szakmai előadás fűződik nevéhez. A kozmetikus szakma meghatározó alakja. 2015 óta az Alveola Beauty Akadémia szakmai vezetője. Az oktatás mellett aktívan gyakorolja a kozmetikus hivatást Báthory Kati szalonjában.

Szakmai eredmények

  • 2000-ben szereztem biológia-kémia szakos tanári diplomámat az ELTE TFK-n.
  • 2002-ben környezetgazdálkodási-környezetvédelmi szakmérnök diplomát szereztem a DATE-n.
  • 2006-ban közoktatás vezető és szakvizsgázott pedagógus oklevelet szereztem a BME Gazdaságtudományi Karán.
  • 2007-ben tettem le a kozmetikus szakmai vizsgát.
  • 2012-ben kozmetikusmester vizsgát tettem a BKIK-n.
  • 2013-ban okleveles kémiatanárrá nyilvánítottak, mely diplomát az EKTF-n szereztem.
  • 2015-ben kézápoló-és műkörömépítő szakmai vizsgát tettem.
  • 2014-ben jelent meg a Kozmetikai diagnosztika, 2016-ban a Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban, 2019-ben a Masszázs a kozmetikai gyakorlatban című szakmai könyvek, melyeknek társszerzője.

Mire vagyok a legbüszkébb

Legbüszkébb arra vagyok a szakmai karrieremben, hogy több ezer kozmetikus tanuló került ki a kezeim közül, akik közül nagyon sok azóta is a pályán van és a mai napig tartják velem a kapcsolatot. Emellett büszke vagyok arra, hogy annyira szeretem a kozmetikus szakmát, hogy a tanítás mellett rendszeresen űzőm a gyakorlatban is.

Mi motivált az évek alatt

A szakma szeretete és az állandó megújulásra való törekvés, ami eleve jellemző rám és ebben a szakmában elkerülhetetlen.

Tanácsaim a szakmát most kezdőknek

A szakma szeretete és az állandó megújulásra való törekvés, ami eleve jellemző rám és ebben a szakmában elkerülhetetlen.

Mit jelent számomra az egyesület

Nagy szükség volt már egy szakmai egyesületre, mert hiányzik a kozmetikusok érdekvédelme és támogatása szakmailag, emberileg. Nagyon dinamikusan fejlődik a kozmetikus szakma és nehéz egyedül boldogulni a sok eljárás és cég által kínált lehetőségek útvesztőjében. Hiszem, hogy összefogással segíthetünk a kozmetikusoknak!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!