Szabó
Gabriella

Szabó Gabriella

Szabó Gabriella kozmetikus mester, gyakorlati oktató az elmúlt 20 évben az Alveola Kft. munkatársa aktív résztvevője a professzionális piac kereskedelmi területén. Részt vesz a gyakorlati oktatásban, saját kozmetikájában is szépíti a vendégeit.

Szakmai eredmények

  • 1999-ben kezdtem dolgozni egy kozmetikai cégnél, mint értékesítési munkatárs. Majd az Alveola csapatába 2001-ben csatlakoztam.
  • Az évek alatt a kereskedelemben szerzett tapasztalatok és a szakma elhívatott szeretete mellett 2006-ban kozmetikus szakképesítést szereztem.
  • Gyermekeim megszületéséig az Alveola professzionális divíziójának kereskedelmi üzletét vezettem. Vezetői feladataim mellett kiemelkedően fontosnak tartottam szakmai fejlődésem. Ezért rendszeresen jártam képzésekre, mind az értékesítés mind a kozmetika területén.
  • Szülési szabadságom ideje alatt a Nyugat magyarországi Egyetem Benedek Elek pedagógia szakán Gyakorlati oktató képesítést szereztem.
  • Majd a családom és a vendégeim támogatása mellett 2015-ben kozmetikus mester vizsgáztam.
  • Jelenleg is a munkám legnagyobb része az Alveola professzionális divíziójának saját márkájának menedzselése. Mellette a saját kozmetikámba várom szeretettel a vendégeket.
  •  

Mire vagyok a legbüszkébb

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már fiatal korom óta dolgozhatok ezen a változatos és folyamatosan fejlődő területen és napi szinten segítek a szépülni vágyóknak és a szakembereknek, hogy elérjék céljaikat.

 

Mi motivált az évek alatt

Mottóm: Annyit nyújts, amennyit Te is elvárnál! Ezáltal precíz emberi bánásmód, empátia és lojalitás vezérel. Hitvallásom a folyamatos képzés az állandó megújulás.

 

Tanácsaim a szakmát most kezdőknek

A kozmetikus szakma fő pillére az alázat, a vendég szeretete. A fiatalok képezzék magukat és tanuljanak vállalkozni.

Mit jelent számomra az egyesület

Minél nagyobb szakmai csoport tagja lehessek, akik könnyebben tudnak megvalósítani egy kitűzött célt. És ezáltal magasabb szintre emelve a szépségszakmát.

Olyan erős, összekovácsolt, nagylétszámú csapatot alkotni, amivel akadálytalanul haladhatunk az elhatározásaink megvalósításában. A szakma szeretetét, alázatot, hitelességet mutatva.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!