Tóthné Hajdu
Gabriella

Tóthné Hajdu Gabriella

Tóthné Hajdu Gabriella az InnoDerm Kozmetikus Képző és Továbbképző Intézet szakmai igazgatója és alapítója. Rendszeresen részt vesz szerzőként és lektorként egyaránt, kozmetikus és szépségtanácsadó országos írásbeli feladatsorok összeállításában.

Szakmai eredmények

  • 1986-ban szereztem kozmetikus szakmai bizonyítványomat az akkori 12. sz. Szakmunkásképző Intézetben, Mestervizsga oklevelemet 1991-ben szereztem.
  • Szakoktatói diplomámat 2005-ben, vegyészmérnök-tanári végzettségémet 2012-ben, míg közoktatás vezetői végzettségemet 2017-ben szereztem.
  • 2004 óta aktívan részt veszek a kozmetikus tanulók képzésében és oktatásában, mint kozmetikus szakma elméleti és gyakorlati oktató.
  • 2005-ben Országos vizsgaelnöki kinevezést, 2008-ban Országos mestervizsga bizottsági tagi kinevezést szereztem, majd felkérést a mestervizsga elméleti-, és gyakorlati felkészítő tanári posztjára.
  • 2009-ben szakértőként és szerzőként részt vettem TÁMOP-2.2.3/B-09/1.-2009-0004- tananyagfejlesztésében.
  • 2012-ben III. helyezést értem el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által rendezett Tudományos Diákköri Konferencián. Téma: Oktatási módszerek fejlesztési lehetőségei LEGO Mindstorms rendszer támogatásával
  • 2013-tól szerzőként és lektorként egyaránt részt veszek OKJ-s írásbeli feladatsorok összeállításában, illetve lektorálásában valamint ágazati érettségi írásbeli feladatsorok összeállításában, illetve lektorálásában.
    Mindezek mellett részt vettem a kozmetikus képzés és a kozmetikus mesterképzés, új moduláris képzési programjához írt tételsor kidolgozásában.
  • 2018-ban megalapítottam a saját kozmetikus iskolámat.

Mire vagyok a legbüszkébb

A saját iskolám megalapítására és magas szakmai színvonalára, illetve boldogsággal tölt el a 2015- ben és 2016-ban megrendezett szinkron masszázsverseny, ahol, mint a verseny szervezője és „megálmodója” voltam.

Mi motivált az évek alatt

Nagyon szeretem a kozmetikus szakmát, és ennek a szakmai szeretetnek és tudásnak az átadása folyamatosan motivál engem. Mert ezzel a következő generáció is, akik szintén kozmetikusok lesznek megbízható és erős szakmai alapra építkezhetnek.

Tanácsaim a szakmát most kezdőknek

Legyél bátrabb, és amit megálmodtál csináld meg!

Mit jelent számomra az egyesület

Mert szükség van egy olyan szakmai szervezetre, akik segítik a szépségiparban dolgozókat és munkájukat. Kiállnak az érdekeikért és kiharcolják az Nekik járó támogatásokat. Biztosítja a magas szintű szakmai rendezvényeket, továbbképzéseket.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!