Varga-Rákosi
Beáta

Varga-Rákosi Beáta

Varga-Rákosi Beáta, a White Beauty szalonok tulajdonosa vagyok a PISZSZE alapító tagja és a Corvin oktatási Központ, Innoderm Kozmetikus iskola kozmetikus gyakorlati oktatója, elektrokozmetika tanára.

Szakmai eredmények

  • 2013-ban alapítottam meg első üzletemet a White Beauty Pestet.
  • 2014-ben végeztem a Nyugatmagyarországi Egyetemen Gyakorlati oktatóként.
  • 2016-ban a Budapesti Iparkamaránál kamarai dicsérettel Mestervizsgáztam.
  • 2016-tól a Corvin Oktatási Központ gyakorlati oktatója vagyok.
  • 2018-ban nyitottam meg második üzletemet a White Beauty Budát.
  • 2018-ban megjelent a saját jegyzetem a Kidolgozott elektrokozmetikai tételek „vagy annál sokkal több” amiből több százan tanulnak országszerte.
  • 2020-tól az Innoderm Kozmetikus Képző gyakorlati oktatója vagyok.

Mire vagyok a legbüszkébb

Szakmai sikereim között mondathatom el, hogy számtalan kozmetikus tanulóm eredményesen vizsgázik és sikereket érnek el a szakmában. Folyamatosan felkérnek a Beauty Forum újságban, hogy szakmai cikkeket írjak, illetve előadásokat tartsak kozmetikusoknak.

Mi motivált az évek alatt

Gyermekkorom óta tudtam, hogy kozmetikus szeretnék lenni sosem rendített el a célomtól semmi. Számomra ez egy olyan hivatás, amit semmiért nem tudnék feladni, szó szerint csak ehhez értek.

Tanácsaim a szakmát most kezdőknek

Hiszek abban, hogy ez a szakma egy csoda és nem csak a bőrt, de a lelket is szépítjük a kezelések alatt, motiváló az elégedett ügyfél az ajánlások és az évek óta visszatérő vendégek.

Mit jelent számomra az egyesület

A PISZSZE megalakítása azért fontos szívügy számomra, hogy segítsük a kozmetikus társadalmat, hogy legyen egy összefogás, ami képes tenni a közös célokért, minőségi továbbképzések, rendezvények legyenek, hogy még eredményesebbek tudjanak lenni a szakemberek! A kozmetikusok merjenek elektrokozmetikai gépekkel dolgozni és ezeket jól használva fantasztikus eredményeket tudjanak elérni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Legyél Te is a P.I.SZ.SZ.E. közösségének tagja!